Järjen käyttö on sallittua Vihreisiin päin kallellaan olevia kommentteja yhteiskuntaamme

Kaikki blogit puheenaiheesta Ennakkosensuuri

Hupsis - blogi hävis!

Kylläpä blogit tuppaa hukkaantumaan!

Kirjoitin uuden  blogin Suvi Lindenin tapauksesta ja viittasin erääseen epämääräiseen sivustoon, jonka morkkasin pataluhaksi. Tarvitaan luotettavia tietoja.

Pidin viittaamani kirjoituksen sanomaa epämääräisenä ja epäluotettavana sekä toivoin, että media yrittäisi mahdollisimman pian saada esille luotettavaa informaatiota tästä tapauksesta.

Minun blogissani ei taatusti ollut vihapuhetta, loukkaavaa sanomaa, rasismia, pahoja tapoja, kirosanoja, solvauksia tai herjaa.

US-Puheenvuoron ylläpitäjälle

 

”Ennakkosensuuri”

 

Monet kommentoijat ovat törmänneet samaan ongelmaan kuin allekirjoittanut: blogikirjoitukseen hyväksytään kommentti vasta sen jälkeen kun kirjoittaja on sen hyväksynyt.

Ennakkosensuurista ylläpidolle ja miksipä ei muillekin

Ymmärtääksei blogisti voi asettaa päälle ennakkosensuurin, jolloin hän saa luettavakseen kommentit ja sitten hyväksyy julkaistavaksi ne, mitkä haluaa. Tästä käytännöstä  ilmoitetaan kommentoijalle keltaisella palkilla aivan lopussa.  Siispä useimmiten on miettimisen ja kirjoittamisen vaiva jo nähty, kun tulee esiin tieto ennakkosensuurista. Joskus tuo hieman harmittaa, kun on ehkä nähnyt turhaa vaivaa.

Jokaisella blogistilla on oikeus poistaa sivuiltaan tekstit, mitkä haluaa ja jopa asettaa itsensä kannalta epämielyttävät henkilöt banniin. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä