Järjen käyttö on sallittua Vihreisiin päin kallellaan olevia kommentteja yhteiskuntaamme

Hyvää vaalipäivää kaikille

Toivottavasti kansa vaeltaa tänään suurin joukoin vaalipaikoille ja antaa äänensä sekä parhaiksi kokemilleen ehdokkaille että suomalaiselle demokratialle. Kunnallinen päätöksenteko on tärkeä vaikkakin turhan heikosti tunnettu osa demokratiaamme. Se on keskiössä lähipalveluiden resurssoinnisa ja kaupunkiemme suunnittelussa ja rakentamisessa. On kyse sitten lastentarhoista, koulutuksesta, liikunnasta, teiden kunnossapidosta, kaavoituksesta tai vaikkapa vielä mukana olevista sote-palveluista, tapahtuu näiden ohjaus lautakunnista ja valtuustoista käsin jotka muodostetaan vaalituloksen perusteella.

Äänestäkää, sillä on siis merkitystä!

Kaikille niille jotka ovat olleet ehdokkaina, puolueista riippumatta, toivotan mainiota vaalipäivää. Nostan hattuani kaikille niille, jotka ovat jaksaneet ponnistella demokratiamme eteen niin ehdokkaina kuin tukiryhmissä vaalilautakuntien jäseniä unohtamatta. Monet teistä ovat tehneet valtavan työn vaalien eteen. Ilman teitä ei demokratiamme toimisi. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Kiitos ja paljon onnea sinulle vaaleihin. Minä tästä kohta lähden töpöttämään äänestyspaikalle, jotta saisimme hieman järjen valoa tänne Tampereelle. Saatiin oikein kaunis sääkin:)

Käyttäjän ilkkah kuva
Ilkka Huotari

Äänestysohjeet pääsiäisen kynnyksellä: älä jää äänestyskoppiin munimaan, varsinkaan jos on jonoa.

Älä muni myöskään itse äänestystapahtumaa, eli äänestä hyvää ehdokasta.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Toivottavasti myös vihreissä järjen ääntä edustavat ehdokkaat pääsevät nykyistä paremmin esille. Tämä mielessä toivotan Markolle menestystä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset